Veelgestelde Vragen

Vanaf hoe laat zijn wij welkom? En tot hoe laat mogen we blijven?
In principe hanteren wij de regel dat men mag komen en gaan wanneer ze willen. Echter kan dat niet altijd. Wanneer de plek voor of na uw reservering bezet is, vertrouwen wij op een flexibele en harmonieuze wisseling rond 12:00 uur.

Mag ik met een caravan/vouwwagen/tent ook een ‘camper-plaats’ reserveren?
Ja dat mag! Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Op onze plattegrond staat op sommige plekken (naast het camping-pad) ‘camper’. Deze plekken zijn verhard. Vooral bij drassig weer zijn deze plek ideaal voor campers.

Is er wifi?
Ja er is gratis wifi.
Eind dit jaar beschikken wij over glasvezel internet. Tot die tijd is er gratis draadloos internet (wifi) rondom het hoofdgebouw.

Mag onze auto op het kampeerveld staan?
In verband met autovrije velden is het niet toegestaan om de auto naast uw caravan of tent te zetten. Tijdens het op- en afbouwen van uw plek is het uiteraard wel toegestaan.
Na het opzetten van uw kampeermiddel kunt u uw auto parkeren voor of naast de groene loods (P1, P2).

Vuur / Roken/ BBQ toegestaan?
Op het achterste veld en op de binnenplaats is een vuurplaats. In overleg is het mogelijk om een kampvuur te maken. Vraag ons voor hout en aanmaakblokjes. Heeft u een gitaar? Vergeet die dan niet mee te nemen.

In alle gebouwen geldt een rookverbod. Wij vragen alle rokers om de sigaretten zoveel mogelijk op te ruimen en tijdens het roken rekening te houden met de mede kampeerders.

BBQ-en bij uw kampeermiddel is toegestaan. Graag wel rekening houden met het gras en de natuur. Dus bij voorkeur geen wegwerp barbecues en minimaal 25 cm boven de grond.

Doen jullie aan afval scheiden?
Met het oog op de natuur en het milieu willen wij u vragen om  uw afval beperkt te houden en zoveel mogelijk te scheiden in de daarvoor bestemde bakken voor de afwasruimte. Uw restafval kunt u in een gesloten zak kwijt in een container vooraan op de parkeerplaats.

U kunt uw compost in de bakken bij de kruidentuin kwijt.

Mogen er ook honden mee?
Ja, honden (aangelijnd) zijn toegestaan op alle velden met uitzondering van veld 4.
Veld 4 is een hondenvrij veld en ook in het voedselbos zijn honden niet toegestaan.

Hoe laat moet het stil zijn op de camping?
Op een camping is het leuk om met elkaar een hapje en drankje te nuttigen. Soms gebeurt dit tot in de late uurtjes. Ook dat moet kunnen, want men heeft tenslotte vakantie. Wel vertrouwen wij erop dat iedereen rekening houdt met de andere camping gasten (die wel graag op tijd willen slapen). Wij vragen daarom iedereen rond 22:30 uur het geluidsniveau te minimaliseren.

Moet ik van te voren betalen?
Afrekenen kan de dag van aankomst na het opzetten van uw kampeermiddel. Van te voren het bedrag overmaken mag natuurlijk ook.

We vinden het erg prettig als u even komt doorgeven als er bezoek komt om te weten wie er allemaal op ons terrein aanwezig is. Dag bezoek kost €2 p.p. We vertrouwen op uw eerlijkheid bij het doorgeven van uw bezoek.

Hanteren jullie annuleringskosten?
Afhankelijk van de periode en situatie, hanteren wij geen annuleringskosten.
In de feestweekenden en hoogseizoen zijn wij genoodzaakt om wel iets te vragen bij een onverwachte annulering. De hoogte van het bedrag bepalen we samen met de persoon die annuleert.

Spring naar toolbar