Uitstekende faciliteiten!

Tijdens uw vakantie geniet u van rust, ruimte en natuur. Uw kampeerveld is ruim opgezet op het kleinschalige terrein, waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn die u nodig heeft tijdens uw vakantie.

De voorzieningen zijn opgebouwd met oog voor comfort en detail. De sanitaire voorzieningen zijn van alle gemakken voorzien, de kampeerplaatsen zijn ruim en de wifi is gratis.

Vernieuwd sanitair

In 2018 zijn de oude paardenstallen gerenoveerd. In het achterste gedeelte van de boerderij vindt zich het zeer ruime sanitair. Warm water is gratis omdat wij 100% verwarmen met zon! Naast 5 douches (zonder muntjes) zijn er 4 toiletten (met toiletpapier), 2 wascabines en 6 wasbakken.

Receptie

Voor al uw vragen of tips voor uitstapjes tijdens uw verblijf  kunt u altijd even binnenlopen bij de receptie. Wij helpen u graag verder.

 

Tappunten en stroom

Elke staanplaats heeft een eigen stroomaansluiting met 6 ampère (inclusief). Verder zijn er meerdere tappunten voor schoon (drink)water.

 

Gratis wifi

Er is gratis draadloos internet (wifi) over het gehele terrein.

Wasserette

In het afwasgedeelte is een wasmachine en droger aanwezig. Van de droger kunt u gratis gebruik van maken. Wasmachinemuntjes zijn te verkrijgen bij de receptie.

 

Vriezer

In de sanitaire ruimte bevindt zich een vriezer waar u gebruik van kunt maken. Uw spullen graag voorzien van naam en datum.

Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten

U kunt uw fiets stallen en opladen in de daarvoor bestemde schuur. Vraag hiernaar bij de receptie.

Speelfaciliteiten

Onze camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen (0 t/m 10 jaar). De kleintjes kunnen ravotten op en rond de berg met grote glijbaan en zandbak. Verder is er een trampoline en zijn er schommels. Ook is er voldoende kinderspeelgoed te leen zoals skelters, fietsjes, stepjes en driewielers. → Lees verder

Camperplaatsen

Camping Zonnehoeve heeft 10 verharde camperplaatsen. Deze plaatsen zijn inclusief elektra en gratis wifi. Een stortplaats voor campers is ook aanwezig.

Kruidentuin en voedselbos

Wij hebben een kruidentuin met ongeveer 22 verschillende soorten kruiden. Deze kunt u plukken naar behoefte.  Op het achterste veld vindt u de fruit- en notenbomen. U kunt hier in het najaar van plukken en rapen.  → Lees verder

Spring naar toolbar