Kom je buiten spelen?

Onze camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen (0 t/m 10 jaar). De kleintjes kunnen ravotten op en rond de berg met grote glijbaan en zandbak. Verder is er een trampoline en zijn er schommels. Ook is er voldoende kinderspeelgoed te leen zoals skelters, fietsjes, stepjes en driewielers. De speelgelegenheden zijn goed verdeeld over de verschillende velden zodat niemand overlast heeft.

Kom je buiten spelen?

Hutten bouwen, skelteren, klimmen, vies worden.. buitenspelen is gezond en vinden wij ontzettend belangrijk voor kinderen. Door te spelen in de natuur kom je lekkerder in je vel te zitten. De natuur is spannend (ervaren wat je durft en kan), bijzonder, leerzaam en maakt je sterker en socialer.

 

Ons aanbod van pure, natuurlijke materialen en speelmogelijkheden zorgt voor gevarieerd en creatief speelgedrag. Het is dan ook fantastisch om te zien hoe kinderen op camping Zonnehoeve zich eindeloos vermaken.

Skelterbaan

Rond het voedselbos loopt 500 meter verhard schelpenpad. Hier kunnen kinderen eindeloos skelteren en fietsen. Pak een van onze vele soorten skelters of neem gewoon je eigen fiets mee.

Recreatieruimte

In deze (half open) indoorruimte vind je een tafeltennistafel, skelters, fietsjes, stepjes, driewielers en andere karretjes.

Speel en ontmoetingsruimte

In de overdekte binnenplaats (‘de kerkuil’) zijn er ook verschillende mogelijkheden voor de kinderen.
Zo is er een grote familie schommel en een speciale kinderhoek. Ook beschikt de ruimte over een sjoelbak, dartbord, spelletjes- en boekenkast met een bijbehorende leestafel.

Spring naar toolbar