Kleine strandje, in de vesting van Hellevoetsluis. (7 km)

Een klein strandje aan het Haringvliet met een piratenschip en ondiep zoet water. Ideaal voor kinderen.

Rockanje (15 km)

De camping ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het strand. Mooi weer of slecht weer, op het strand is altijd iets te doen! Langs de waterkant of in een van de gezellige strandtentjes.

Zwembad ’t Molengors, Zuidland (7 km)

Zwembad ‘t Molengors in Zuidland is een mooi terrein met drie zwembaden (peuter, recreatiebad en grote bad) en mooie gazons om te zonnen. Het zwembad wordt gerund door vrijwilligers.

Bernissebad, Heenvliet (9 km)

Het Bernissebad in Heenvliet is een openluchtzwembad op een prachtige locatie. Zowel het diepe als het ondiepe bad is verwarmd. Naast het zwembad is een heerlijke lig- en speelweide met speelattributen.

Varen

Hellevoetsluis heeft verschillende jachthavens. Zeilen op het Haringvliet is een prachtige beleving. Je laten varen op het Haringvliet kan ook op één van de schepen die naar Middelharnis en Tiengemeten varen. De fiets kan ook mee.

Vissen

In het Haringvliet ligt het eiland Tiengemeten. Rond het havenhoofd van Middelharnis liggen de grootste dieptes van het Haringvliet. Deze grote diversiteit aan dieptes, stekken, vissoorten en vis types maakt deze stek ultra viswaardig en zorgt voor extreem veel vis genot.

Spring naar toolbar