Wij verwelkomen u graag!

Even voorstellen..

Hallo allemaal,
Wij zijn Gerben, Sanne, Pleun, Lot en Siebe de Groot. Jarenlang hebben wij de droom gehad om ooit een eigen camping te runnen en zo samen met onze kinderen te genieten van het gezonde buitenleven.

Droom werd werkelijkheid
In 2020 mocht onze droom werkelijkheid worden en zijn wij de nieuwe eigenaren van camping Zonnehoeve geworden, waar we de rustig gelegen boerderijcamping zullen voortzetten op de ingeslagen weg met oog voor ruimte, duurzaamheid en biodiversiteit.

Kom je buiten spelen?
Wij willen onze jonge gasten een plek bieden waar ze zich eindeloos kunnen vermaken in de buitenlucht met hutten bouwen, skelteren, klimmen of stoeien in het vers gemaaide gras.

Genieten van en met elkaar!
Kunt u ook genieten van de geur van bloesem of kampvuur? Van blote voeten in het gras? Van de vers geplukte groenten uit het voedselbos? En, met een beetje geluk, van de springende reeën door het uitgestrekte landschap? Boek dan een plekje op onze camping en hopelijk mogen we u dan zeer binnenkort verwelkomen.

Hopelijk tot ziens op onze fijne camping!

 

Enthousiaste vrijwilligers
Omdat wij meer plannen hebben dan tijd om ze uit te voeren, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Bent u dol op mensen, groen, techniek, tuinieren, snoeien, koken, schilderen, bouwen of ziet u op een ander vlak mogelijkheden waarmee u denkt iets toe te voegen? Neem contact met ons op en dan maken we een keer kennis. Bij ons staat vrijheid, creativiteit en buiten zijn voorop!

Spring naar toolbar