Ontwaak in de Deltanatuur

Delta Nomads zijn natuurlijk welkom! 

Waar kun je nog de appelbloesem ruiken, pluk je je boeket uit de bloementuin en oogst je je avondmaal vers uit de moestuin? Beleef het op onze ecologische natuurcamping!

Bij Delta Nomads vind je de unieke natuurlijke overnachtingsplek in de Delta Haringvliet. De verschillende locaties zijn duurzaam, verantwoord en exclusief waar jij helemaal kunt opladen. Bij camping Zonnehoeve in Oudenhoorn boek je een Back-to-Nature tent, trekkerstent of polderhut midden in de natuur.

Douchen en afwassen kan in het hoofdgebouw, waar je de afwasruimte en het sanitair vindt.

Ook met een trekkerstent ben je van harte welkom in ons Voedselbos.

Kijk onderaan voor onze zoek en boek met de actuele beschikbaarheid.

Back-to-Nature tent

De naam zegt het al, dé plek voor een ultieme natuurbeleving met uitzicht over de landerijen.

Onze sfeervol ingerichte bell-tent staat aan de rand van ons Voedselbos. Dit Voedselbos staat vol met eetbare bloemen, noten- en fruitbomen en bessenstruiken, waar je naar hartenlust van mag plukken.
Door deze unieke ligging waan je je even alleen op de wereld en we adviseren je dan ook om echt even helemaal offline te gaan.

Vergeet ’s avonds bij het kampvuur niet om de prachtige sterrenhemel te bewonderen.

Kijk hier op de pagina van de back-to-nature tent voor aanvullende informatie.

Polderhut 

Ben je opzoek naar een unieke slaap locatie met de allermooiste zonsondergang?!
Kom dan overnachten in onze polderhut! Deze knusse trekkershutjes staan aan de waterrand en hebben een prachtig uitzicht over de landerijen.

Door ons unieke concept waarbij je de zijkant kan openklappen geniet je echt van het buitenzijn. Zelfs tijdens een regenbuitje kan de klep open blijven staan en kun je genieten van de zwoele zomeravonden.

Kijk hier op de pagina van de polderhut voor aanvullende informatie.

Eetgelegenheid

Koken kan op de vuurplaats in het Voedselbos.

In het hoogseizoen is de horeca van woensdag tot zondag geopend voor ontbijtjes, biologische maaltijden of een lekker koud drankje.

Eetavonden
Kom je in het weekend (in het hoogseizoen)? Op de vrijdagavonden worden de picknicktafels verzameld, van dekbedhoezen tafelkleden gemaakt en de gitaar gestemd. Onze huiskok staat de hele dag in de keuken om met liefde en passie een biologische en vegetarische maaltijd te serveren. Op zaterdagavond bakken we de hele avond heerlijke pizza variaties voor al onze gasten. Kom je ook een stukje proeven?

Spring naar toolbar