Uitstekende faciliteiten!

Tijdens je vakantie geniet je van rust, ruimte en natuur. De kampeervelden zijn ruim opgezet op het kleinschalige terrein, waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn die nodig zijn tijdens een vakantie.

  • Over het hele terrein is gratis WIFI. Het ontvangst is op iedere plek goed.
  • In onze vernieuwde afwasruimte kun je niet alleen terecht voor de afwas, maar ook om te wassen, drogen of te vriezen. Voor de wasmachine en droger kun je een muntje kopen bij de receptie voor €5. Van de vriezer kun je gratis gebruik maken.
  • Overdekte fietsenstalling met oplaadpunten (gratis)
  • We hebben 10 verharde camperplaatsen. Dus ook bij slecht weer kun je met een camper zorgeloos het terrein oprijden.
  • Binnenruimtes: de Kerkuil en de Koekoek. Ideaal voor winterkampeerders.
  • In onze gezellige binnentuin is een vuurplaats. Het is ook mogelijk om een vuurkorf te lenen en een vuurtje te maken bij je kampeerplek. Tegen een kleine vergoeding kun je bij ons hout krijgen.

De Kerkuil
Vakantie is een ultieme gelegenheid voor een ouderwets bordspel, een sjoelbord of een leesboek. In de Kerkuil vind je een leuk aanbod van spellen en boeken. Je kunt de ruimte ook gebruiken om een boek te lezen of te eten.

Voor kinderen is er ook een speelhoek aanwezig en een reuze schommel.

Heb je iets leuks gevonden om mee te spelen? Dan mag je het best even mee naar je tent nemen. Breng je het na afloop ook weer terug? Zo kunnen andere kinderen er ook weer plezier van beleven.

*In het kampeerseizoen van 2024 is de kerkuil wegens werkzaamheden gesloten. 

De Koekoek
Deze fijne, multifunctionele ruimte die grenst aan onze binnenplaats, is een algemene ruimte en is geschikt voor verschillende doeldeinde.
Wil je een dag werken en zoek je daarvoor een rustige plek? Je bent van harte welkom in de Koekoek.

De ruimte wordt ook gebruikt om samen naar sportevenementen te kijken of om te eten tijdens een eetavond.

De Koekoek is ook geschikt voor feestjes, vergaderingen, verjaardagen of workshops. Het is mogelijk om deze ruimte exclusief te huren. Meer hierover lees je HIER.

Receptie

Je bent Natuurlijk Welkom in onze receptie voor vragen of tips tijdens je verblijf. In principe is de receptie zoveel mogelijk open, maar door de combinatie met ons jonge gezin en het buitenwerk heb je kans dat de deur gesloten is. Mocht dit het geval zijn, bel dan even het nummer op de deur dan komen we zo snel mogelijk naar de receptie toe.

Op zondag proberen we minder te werken en tijd door te brengen met ons gezin. De receptie is dan gesloten bij uitzondering voor noodgevallen en mensen die aankomen natuurlijk.

Camperplaats

De camping beschikt over 10 verharde camperplaatsen. Dus ook bij slecht weer kun je met een camper zorgeloos het terrein oprijden, zonder dat je vast komt te zitten.

Met uitzondering van de herfst en wintermaanden mogen caravans, vouwwagens en/of tenten ook deze camperplaatsen reserveren. Deze verharde plekken zijn vooral bedoelt voor campers in de ‘natte maanden’.

Vernieuwd sanitair

In 2018 zijn de oude paardenstallen gerenoveerd. In het achterste gedeelte van de boerderij vindt zich het zeer ruime sanitair. Warm water is gratis omdat wij 100% verwarmen met zon! Naast 5 douches (zonder muntjes) zijn er 4 toiletten (met toiletpapier), 2 wascabines en 6 wasbakken.

De lekkere trekvogel

In april t/m augustus staat Michelle klaar om jullie in de culinaire watten te leggen🤤
Iedere woensdag tot zondag opent ze de deuren van ‘de lekkere trekvogel’ voor ontbijtjes, ijsjes, maaltijden of een lekkere kop gemberthee.
Met hun liefde voor puur eten zal alles vol passie bereid worden.

Op vrijdagavond verzorgen we de welbekende eetavond en op zaterdagavond bakken we de lekkerste pizza’s die je ooit hebt gegeten!

Spring naar toolbar