Uitstekende faciliteiten!

Tijdens je vakantie kun je genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Onze
kampeervelden zijn ruim opgezet op het kleinschalige terrein en voorzien van alle
benodigdheden voor een heerlijke vakantie.

  • Over het hele terrein is gratis WIFI. Zo ontspannen als je je vakantie kunt inrichten, zo snel is ons WIFI met goed ontvangst op iedere plek!
  • In onze vernieuwde afwasruimte kun je niet alleen terecht voor de afwas, maar ook om te wassen, drogen of te vriezen (of om natuurlijk
    even bij te praten met andere vakantiegangers). Voor de wasmachine en droger kun je een muntje kopen bij de receptie voor €5. Van de vriezer kun je gratis gebruik maken.
  • We hebben ook een overdekte fietsenstalling met gratis oplaadpunten.
  • We hebben 10 verharde camperplaatsen. Dus ook bij slecht weer kun je gewoon met een camper zorgeloos het terrein oprijden.
  • De befaamde Kerkuil en de Koekoek zijn onze gezellige binnenruimtes, ideaal voor wanneer je in de winter komt kamperen
  • In onze gezellige, overdekte binnentuin is een vuurplaats. Het is ook mogelijk om een vuurkorf te lenen en een vuurtje te maken bij je kampeerplek. Tegen een kleine vergoeding kun je bij ons hout krijgen. (Wel zelf de sterke verhalen en marshmallows meenemen!)

De Kerkuil
Vakantie is een ultieme gelegenheid voor een ouderwets bordspel, een sjoelbord of een heerlijk leesboek. In de Kerkuil vind je een leuk aanbod van spellen en boeken.(Leuk weetje; deze ruimte is vernoemd naar een befaamde kerkuil voor wie deze ruimte ooit een thuis was!)

Heb je iets leuks gevonden om mee te spelen? Dan mag je het best even mee naar je tent nemen. Breng je het na afloop ook weer terug? Zo kunnen andere kinderen er ook weer plezier van beleven.

*In het kampeerseizoen van 2024 is de kerkuil wegens werkzaamheden gesloten. 

De Koekoek

Hoor je gezellige muziek? Dan komt dat vanuit de koekoek!

Deze fijne, multifunctionele ruimte die grenst aan onze binnenplaats, is een algemene ruimte en is geschikt voor verschillende doeleinde.
Wil je een dag werken en zoek je daarvoor een rustige plek? Je bent natuurlijk welkom in de Koekoek!

De ruimte wordt ook gebruikt om samen naar sportevenementen te kijken of om te eten tijdens een eetavond.

De Koekoek is ook geschikt voor feestjes, vergaderingen, verjaardagen of workshops. Het is mogelijk om deze ruimte exclusief te huren. Meer hierover lees je HIER.

Receptie

Je bent Natuurlijk Welkom in onze receptie voor vragen of tips tijdens je verblijf. In principe is de receptie zoveel mogelijk open, maar door de combinatie van ons jonge gezin, het buitenwerk alsook de vele kletspraatjes op de camping bestaat de kans dat de deur soms even gesloten is. Mocht dit het geval zijn, bel dan even het nummer op de deur dan komen we zo snel mogelijk naar de receptie toe.

Op zondag proberen we minder te werken en tijd door te brengen met ons gezin. De receptie is dan gesloten bij uitzondering voor noodgevallen en mensen die aankomen natuurlijk.

Camperplaats

Hoewel we het gezellig vinden als je lang zou blijven is het ook prettig als je niet vast komt te zitten. Daarom hebben we op de camping 10 verharde camperplaatsen gemaakt zodat je ook bij slecht weer met een camper zorgeloos het terrein kunt oprijden.

Met uitzondering van de herfst en wintermaanden mogen caravans, vouwwagens en/of tenten ook deze camperplaatsen reserveren. Deze verharde plekken zijn vooral bedoelt voor campers in de ‘natte maanden’.

Vernieuwd sanitair

In de voormalige paardenstallen is in 2018 een nieuw sanitair gebouw aangelegd. Warm water is gratis omdat wij 100% verwarmen met zon! Naast 5 douches (zonder muntjes) zijn er 4 toiletten (zowaar met toiletpapier), 2 wascabines en 6 wasbakken.

De lekkere trekvogel

In april t/m augustus staat Michelle klaar om jullie in de culinaire watten te leggen🤤
Iedere donderdag tot zondag opent ze de deuren van ‘de lekkere trekvogel’ voor ontbijtjes, ijsjes, maaltijden of een lekkere kop gemberthee.
Met haar liefde voor puur eten zal alles vol passie bereid worden.

Op vrijdagavond verzorgen we de welbekende eetavond en op zaterdagavond bakken we de lekkerste vegetarische pizza’s die je ooit hebt gegeten!

Spring naar toolbar