Ontdek het eiland Voorne-Putten
en geniet van de vrijheid

Oudenhoorn is gelegen op Voorne-Putten. Dit is het eerste eiland onder Rotterdam. In de directe nabijheid liggen de zee, strand en duinen tussen Rockanje en Oostvoorne, maar ook de historische vestingssteden Brielle en Hellevoetsluis. U kunt hier ook heerlijk genieten van de rust en ruimte in de natuurgebieden Bernisse en Beningerslikken.

Op Voorne-Putten is genoeg te beleven! De VVV informeert u graag over alle mogelijkheden.

Opvoorneputten.nl

BezoekHellevoetsluis.nl

Voorne-Putten

Voorne-Putten, het eiland van contrasten, 2 werelden op 1 eiland. Deze contrasten maken Voorne-Putten spannend en verrassend. Vanuit de havenstad Rotterdam stap je een grens over naar een prachtig gebied waar je je kunt inspannen en ontspannen, opladen en ontladen. De veelzijdigheid van het gebied komt tot uiting bij een bezoek aan de gemeenten op Voorne en Putten. Met name Hellevoetsluis en Brielle hebben een even roemrucht als interessant verleden.

Fietsen en wandelen

De hele omgeving rond de camping is voorzien een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. En het dichtstbijzijnde strand is op slechts 5km. Op enkele minuten lopen van de camping komt u al in de natuur. De omgeving is ook een walhalla voor vogelliefhebbers.

  Lees meer over de fiets- en wandelroutes

Haringvliet

De camping zelf ligt praktisch aan het Haringvliet. Dit maakt onderdeel uit van het grootste natuurgebied van Nederland; de NLDelta (zie de website nldelta.nl). Door de gedeeltelijk open sluizen zwemmen er zelfs weer zeehonden in het Haringvliet en vanuit Duitsland is er onder meer zalm uitgezet dat eveneens haar weg zal vinden naar dit water. Kortom, een uniek ecosysteem dat in de toekomst ook steeds verder zal worden uitgebreid en een grote rol zal spelen in het toerisme binnen de regio.

 

Samengevat; de camping ligt in een ideale omgeving voor een brede doelgroep aan vakantiegangers met voor elk wat wils. Natuur, strand, historische stadjes, sport en cultuur bevinden zich allemaal op steenworp afstand.

Spring naar toolbar