Vlakbij de randstad en toch midden in het groen in alle rust!

Overnachten op Camping Zonnehoeve

Heb je de behoefte om even ‘te vluchten’ uit onze drukke maatschappij om helemaal tot rust te komen en om tijd voor jezelf en elkaar vrij te maken? Onze camping leent zich daar perfect voor. We liggen dichtbij de randstad en toch midden in het groen in alle rust.

Kamperen Polderhut Back to nature – tent Camper Trekkerstentje Seizoensplek

Ruime plekken

Je kiest bij het reserveren zelf een plek voor je camper, caravan of tent: zon of schaduw, beschut of met weidse uitzichten. Door de begroeiing hebben alle plekken relatief veel privacy, daarbij heb je op de meeste plekken niemand tegenover je staan. Een trampoline, schommels en zandbak met glijbaan voor de kinderen zijn verdeeld over de verschillende velden.

Camper

Kamperen met je camper kan tussen de andere caravans en tenten. Wel hebben wij extra verharde plekken (8) direct naast het pad, zodat je ook in de wintermaanden en met nat weer makkelijk de camping op en af kunt.

Trekkerstentje

Met een trekkerstentje kun je ten alle tijden bij ons terecht. Zoek zelf een mooie plek uit op het trekkersveld of midden in het Voedselbos.

Seizoensplaatsen

Tien van onze kampeerplekken zijn gereserveerd voor seizoensplaatsen.

Is dit iets voor jou?
Kom dan eens langs om de camping te bekijken en kennis te maken.

Kamperen met kinderen

De camping is voor het grootste gedeelte omheind en verspreid over de camping staan een trampoline, schommels, een zandbak met glijbaan en mobiel speelgoed zoals skelters, fietsjes, karretjes en stepjes. Met andere woorden: je hebt geen kind aan ze!

Kijk bij kindvriendelijk voor meer informatie.

SVR Camping

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Kamperen bij de boer met de SVR is betaalbaar kamperen op plekken waar je anders niet snel komt.

Kijk bij tarieven hoeveel korting je krijgt als SVR-lid en voor meer informatie over een lidmaatschap op www.svr.nl

Spring naar toolbar