Vlakbij de randstad en toch midden in het groen in alle rust!

Overnachten op Camping Zonnehoeve

Heb je de behoefte om even ‘te vluchten’ uit onze drukke maatschappij om helemaal tot rust te komen en om tijd voor jezelf en elkaar vrij te maken? Onze camping leent zich daar perfect voor. We liggen dichtbij de randstad en toch midden in het groen in alle rust.

Kom in je eigen kampeelmiddel, in de ingerichte ‘Hippe Caravan‘ of in ons vakantiehuis ‘de Groene Specht’ overnachten en ervaar de natuur.

Ruime plekken

U kiest zelf een plek voor uw caravan of tent: zon of schaduw, beschut of met weidse uitzichten. Door de begroeiing hebben alle plekken relatief veel privacy, daarbij heb je op de meeste plekken niemand tegenover je staan. Een trampoline, schommels en zandbak met glijbaan voor de kinderen zijn verdeeld over de verschillende velden.

Camper

Kamperen met uw camper kan tussen de andere caravans en tenten. Wel hebben wij extra verharde plekken (8) direct naast het pad, zodat u ook met nat weer makkelijk de camping op en af kunt.

Trekkerstentje

Met een trekkerstentje kun je ten alle tijden bij ons terecht. Zoek zelf een mooie plek uit op het trekkersveld of midden in het Voedselbos.

Seizoensplaatsen

Tien van onze kampeerplekken zijn gereserveerd voor seizoensplaatsen.

Heeft u interesse?
Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Kamperen in een ingerichte ‘Hippe Caravan’

Wil je het échte campingleven ervaren, maar heb je zelf geen tent of caravan? Boek dan de Hippe Caravan, een compleet gerenoveerde caravan met 3 slaapplaatsen.

 

Kamperen met kinderen

De camping is voor het grootste gedeelte omheind en verspreid over de camping staan een trampoline, schommels, een zandbak met glijbaan en mobiel speelgoed zoals skelters, fietsjes, karretjes en stepjes. U heeft geen kind aan ze!

Kijk bij kindvriendelijk voor meer informatie.

SVR Camping

Kamperen bij de boer met de SVR is betaalbaar kamperen op plekken waar u anders niet snel komt. Bij ons ontvangen SVR leden korting!

Kijk bij tarieven hoeveel en voor meer informatie of lidmaatschap op www.svr.nl

Spring naar toolbar