Veelgestelde Vragen

Vanaf hoe laat zijn wij welkom? En tot hoe laat mogen we blijven?
In principe hanteren wij de regel dat men mag komen en gaan wanneer ze willen. Echter kan dat niet altijd. Wanneer de plek voor of na uw reservering bezet is, vertrouwen wij op een flexibele en harmonieuze wisseling rond 12:00 uur.

Mag ik met een caravan/vouwwagen/tent ook een ‘camper-plaats’ reserveren?
Ja dat mag! Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Op onze plattegrond staat op sommige plekken (naast het camping-pad) ‘camper’. Deze plekken zijn verhard. Vooral bij drassig weer zijn deze plek ideaal voor campers.

Is er wifi?
Ja er is gratis wifi!
Sinds 2021 beschikken wij over snel en betrouwbaar glasvezel internet.
Wifi/draadloos internet is gratis en te ontvangen over de gehele camping.

Mag onze auto op het kampeerveld staan?
In verband met autovrije velden is het niet toegestaan om de auto naast uw caravan of tent te zetten. Tijdens het op- en afbouwen van uw plek is het uiteraard wel toegestaan.
Na het opzetten van uw kampeermiddel kunt u uw auto parkeren voor of naast de groene loods (P1, P2).

We proberen een veilige plek te creëren voor spelende kinderen, we willen iedereen vragen om rekening te houden met de spelende kinderen. Rijd alsjeblieft stapvoets naar de parkeerplaats.

Vuur / Roken/ BBQ toegestaan?
Op de binnenplaats is een vuurplaats. Hier maken we in het weekend regelmatig een kampvuurtje waar campinggasten van welkom zijn om bij aan te sluiten. In overleg is het ook mogelijk om een kampvuur bij de campingplek te maken. Wij hebben één vuurkorf die je hiervoor gratis kan lenen. Tegen een kleine vergoeding kun je bij ons hout krijgen.
Heeft u een gitaar? Vergeet die dan ook niet mee te nemen.

In alle gebouwen geldt een rookverbod. Wij vragen alle rokers om de sigaretten zoveel mogelijk op te ruimen en tijdens het roken rekening te houden met de mede kampeerders.

BBQ-en bij uw kampeermiddel is toegestaan. Graag wel rekening houden met het gras en de natuur. Dus bij voorkeur geen wegwerp barbecues en minimaal 25 cm boven de grond.

Doen jullie aan afval scheiden?
Met het oog op de natuur en het milieu willen wij u vragen om bewust om te gaan met het afval, probeer zoveel mogelijk te scheiden in de daarvoor bestemde bakken voor de afwasruimte. Wellicht een leuke uitdaging om te proberen om het afval (waar mogelijk) beperkt te houden gedurende je verblijf. Wij zijn heel erg benieuwd!

Restafval kan in een gesloten zak in een container vooraan op de parkeerplaats. Compost kan in de bakken bij de kruidentuin, dit gebruiken wij naderhand weer voor ons voedselbos.

Onze riolering werkt met een pomp. Daarom graag geen andere doekjes (dan wc-papier) doorspoelen. Maandverband e.d. mogen in het afvalbakje.

Mogen er ook honden mee?
We zijn dol op dieren, dus honden zijn meer dan welkom. We willen je wel vragen je lieftallige viervoeter aan te lijnen. Ook buiten het terrein vragen we jullie de hondenpoep op te ruimen. Zo houden we de omgeving samen een beetje schoon, andere wandelaars zullen je dankbaar zijn.

Hoe laat moet het stil zijn op de camping?
Op een camping is het leuk om met elkaar een hapje en drankje te nuttigen. Soms gebeurt dit tot in de late uurtjes. Ook dat moet kunnen, want men heeft tenslotte vakantie. Wel vertrouwen wij erop dat iedereen rekening houdt met de andere camping gasten (die wel graag op tijd willen slapen). Wij vragen daarom iedereen rond 22:30 uur het geluidsniveau te minimaliseren.

Moet ik van te voren betalen?
Afrekenen kan de dag van aankomst. Van te voren het bedrag overmaken mag natuurlijk ook.

We vinden het erg prettig als u even komt doorgeven als er bezoek komt om te weten wie er allemaal op ons terrein aanwezig is. Dag bezoek kost €2 p.p. We vertrouwen op uw eerlijkheid bij het doorgeven van uw bezoek.

Hanteren jullie annuleringskosten?
Afhankelijk van de periode en situatie, hanteren wij geen annuleringskosten.
In de feestweekenden en hoogseizoen zijn wij genoodzaakt om wel iets te vragen bij een onverwachte annulering. De hoogte van het bedrag bepalen we samen met de persoon die annuleert.

Spring naar toolbar